elforest.jpg
073-046 65 10
info@elforest.se

HMR Maskin

Elforest är glada att kunna meddela att ett nytt samarbete har inletts med HMR i Norge. HMR utvecklar ett elektriskt transportfordon och Elforest bidrar med sin expertis inom elektrifiering av arbertsfordon. Elforest ansvarar för förstudie, systemdesign, komponentval och utveckling av styrsystem.

I ett uppdrag från Kalmar utvecklar Elforest styrsystem för att möjliggöra laddning från både CCS2 och GBT-laddare

Cascade Drives Logo

Elforest deltar just nu tillsammans med Kalmar och Cascade Drives i ett elektrifieringsprojekt. Syftet med projektet är att testa och utvärdera hur el kan användas för att ersätta hydraulik vid tunga lyft. I projektet deltar Elforest som systemintegratör och säkerställer kommunikationen mellan de olika delsystemen. Elforest levererar även konstruktionslösningar kring förpackning och montage av flera högspänningskomponenter.

Vi är glada att meddela att Elforest under hösten har anställt ytterligare två st systemutvecklare till vårt team.

Axel Johnson Internationals affärsområde Driveline Solutions stärker sin position på marknaden för drivlinelösningar genom investeringen i Elforest AB, den 31 mars 2020. Elforest är en teknikkonsult med spetskompetens inom design och utveckling av el och elhybrid-drivlinesystem för arbetsfordon. Flertalet kunder finns bland välkända nordiska maskintillverkare.

 

<< Förgående 1 2 3 4 5 Nästa >>

Powered by CuteNews